Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MONOPOLI - Micròmetre

Teatro

  • MONOPOLI - Micròmetre
  • MONOPOLI - Micròmetre

Ciudad: Santa Susanna

Lugar: Centre Cívic Santa Susanna

De sábado 10 septiembre 2022, 21:00 h a 22:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 sept.
21:00 h
Finalizado
"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu,... Leer más

"Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes."

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Autoria: Mar Monegal

Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal

Intèrprets: Eduard Buch i Sara Espígul