Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Mothers

Cine

  • Mothers

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: viernes 10 diciembre 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 dic.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de desembre és Mothers de Myriam Bakir (2020 - 62 min. VO en àrab, subtitulada... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de desembre és Mothers de Myriam Bakir (2020 - 62 min. VO en àrab, subtitulada en català. Producció: Marroc i França).

Al Marroc, es pot empresonar una dona si es queda embarassada i no està casada. L’associació Oum El Banine combat aquesta injustícia amb coratge i tendresa.

La legislació del Marroc tipifica com a delicte les relacions sexuals fora del matrimoni i una dona pot ser condemnada a presó si es queda embarassada sense estar casada. L’avortament també és il·legal, només està permès quan l’embaràs posa en risc la salut de la mare i l’home ha de donar el seu consentiment. Moltes dones joves es troben en una situació de vulnerabilitat i, sovint, no s’atreveixen a explicar l’embaràs a les seves famílies per por al rebuig. L’associació Oum El Banine, liderada per la carismàtica Mahjouba Edbouche, lluita contra una realitat injusta que és silenciada pels altaveus mediàtics del regne marroquí.