Finalizado

MR. KILOMBO

ver detalle del evento

Lugar: Far de Calella

De 15-07-2022 22:00 a 15-07-2022 23:30

Categorias: Conciertos, Música

MR KILOMBO / POP ROCK D’AUTOR DIVENDRES – 15/07 22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 € Cortocircuitos Mr. Kilombo és el projecte personal... Leer más

MR KILOMBO / POP ROCK D’AUTOR

DIVENDRES – 15/07

22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

Cortocircuitos


Mr. Kilombo és el projecte personal de Miki Ramírez. Amb cinc treballs al darrere, aquest artista madrileny, s'ha consolidat com una de les grans apostes del panorama nacional. Els seus temes plens de lletres creades amb cura i subtilesa, convertides en melodies enganxoses, amb tornades contundents i una posada en escena enèrgica i interactiva el converteixen en una metralladora de disparar hits. Els seus directes es poden resumir en dues paraules: energia i vitalisme.

El 2020 va veure la llum “Cortocircuitos”, amb peces com “Cabecita Loca”, “En plena calle” o “Por su camino”, que han sonat per tota Espanya i Llatinoamèrica. El cantautor, a més de caracteritzar-se pels seus directes i fer extenses gires nacionals i internacionals, també se sap envoltar molt bé d’altres artistes, prova d'això són multitud de col·laboracions que es poden trobar al seu canal YouTube i que compten amb milions de visites.


Las inscripciones estan cerradas.