Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MujerEres - La Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas. Barrejant 2021

Culturales, Teatro

  • MujerEres - La Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas. Barrejant 2021

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

De domingo 3 octubre 2021, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 3 oct.
19:00 h
Finalizado
MujerEresBarrejant 2021Setze dones en escena, dones en el camí, dones narrant-se a si mateixes… Es van succeint els diversos quadres... Leer más

MujerEres

Barrejant 2021

Setze dones en escena, dones en el camí, dones narrant-se a si mateixes…

Es van succeint els diversos quadres escènics plens d'un simbolisme propi, amb el qual moltes persones se sentiran profundament identificades: en aquesta condició de l'exili com un periple ple d'incertesa i sorpresa. Així, acompanyem a aquestes dones per esdeveniments vitals profundament arrelats en la memòria i, en resignificar-los i compartir-los donen espai a la denúncia, a les violències, a les pèrdues i a les exclusions… i, alhora, es reafirmen en fortaleses, resiliència, riure i esperança que nuen, vinculen i s'entrellacen. L'esdevenir d'aquestes dones en escena conforma un teixit vital i comunitari que es continua construint cada dia.

Impregnades de l'aroma de la seva terra i amb la mirada plena de llunyanies aquestes testimonis ens incomoden mostrant-nos una realitat de país que continua colpejant i, de la seva mà i amb les seves paraules vives, comprenem que ara habiten altres territoris, incorporen altres llenguatges, altres costums, abans de res avancen, i en aquest transcórrer ens conviden a detenir-nos, a respirar, a encendre llums i a deixar que la Memòria floreixi.

A càrrec de La Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.