Evento finalizado

Musicall humors,Londres, 1605 Les nostàlgiques , creatives i precioses cançons i danses per a veu i viola de gamba Terrassa 2019

Conciertos, Música

  • Musicall humors,Londres, 1605 Les nostàlgiques , creatives i precioses cançons i danses per a veu i viola de gamba Terrassa 2019
Agotadas

Ciudad: Terrassa

Lugar: Església del Convent de Sant Francesc

De jueves 22 agosto 2019, 20:30 h a lunes 26 agosto 2019, 20:30 h

Ver descripción del evento
jue. 22 ago.
20:30 h
Evento finalizado
Les nostàlgiques, creatives i precioses cançons i danses per a veu i viola de gambaObres del capità Toblas Hume ( c.1569-1645)LUX FUNDACIÓ Maria... Leer más

Les nostàlgiques, creatives i precioses cançons i danses per a veu i viola de gamba

Obres del capità Toblas Hume ( c.1569-1645)

LUX FUNDACIÓ 

Maria Altadill, soprano Santi Miron, viola de gamba

MARIA ALTADILL

Natural de Tarragona estudià cant amb Mercè Obioli i M. Teresa Català obtenint en el conservatori de la seva ciutat el Títol Professional de Cant.

L’any 1998 ingressa a la Schola Cantorum Basiliensis (Suïssa), on durant dos anys, s’especialitza en música antiga amb el professor Richard Levitt. Posteriorment continua els seus estudis de cant amb Kurt Widmer obtenint la llicenciatura l’any 2003 a Basilea. Ha cantat com a solista en diversos festivals per tota Europa, sota la direcció de Nicolau de Figueiredo, Bruce Dickey, Charles Toet, Anthony Rooley, entre molts d’altres.

L’any 2004, funda Il Labirinto Musicale guanyant aquest mateix any el primer premi en el concurs de música antiga de Calabria. El 2005 és llorejada pel Festival van Vlaandern Brugge (Bèlgica), en la categoria de solista.

SANTI MIRON

Neix a Barcelona començant a estudiar viola da gamba l’any 1995 amb Clara Hernández i amb Pere Ros al Conservatori d’aquesta mateixa ciutat. L’any 1998 al Conservatori d’Estrasburg estudia amb Guido Balestracci i Martin Bauer, obtenint la “Medaille d’Or” l’any 2000. Posteriorment estudia a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Sophie Watillon i Jordi Savall.

Ha estat membre de molts conjunts instrumentals pertanyents tant a l’estat espanyol com a la resta d’Europa realitzant enregistraments per a les cases discogràfiques Symphonia, Naxos, Accentus, Opus 111, Naïve i Arsis.

Així mateix ha treballat amb els directors Pierre Cao, Martin Gester, Jordi Reguant, Alessandro di Marchi, Robert King, Amandine Beyer, David van Asch, Ottavio Dantone, Tobias Gossmann i Jordi Savall entre d’altres.

Actualment és el director artístic del projecte solidari i musical Lux Fundació.

LUX FUNDACIÓ

és un projecte que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció

apropar i compartir amb el gran públic la música antiga.

Anys d’estudi i experiència avalen la trajectòria dels músics integrants de Lux Fundació. Donada la seva flexibilitat, en quant el nombre

dels seus d’integrants, Lux Fundació ofereix repertoris totalment variats que poden anar des de programes de concert orquestrals, de cambra o recitals “a solo”. Sempre fent ús dels instruments originals per als quals va ser creat cada repertori.