Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

MY MEXICAN BRETZEL (Cicle Gaudí)

Cine

  • MY MEXICAN BRETZEL (Cicle Gaudí)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 17 junio 2021, 19:30 h a 20:35 h

Ver descripción del evento
Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys... Leer más
Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és també un melodrama clàssic al que Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge a coll a través de la vella Europa. Un somni romàntic.

«La mentida és només una altra manera de dir la veritat. A sota de tots els fragments subjau un mateix flux. L’essencial ni es diu ni es veu. Es busca, però ens troba. Què és la realitat sinó una reconstrucció contínua i infinita? La voluntat de creure és la mà de l’home que penja del precipici i que s’agafa a l’única pedra que sembla que pot salvar-lo. No obstant això, sempre acaba caient ».
Paravadin Kanvar Kharjappali