Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nabucco (Arena Di Verona)

Cine, Conciertos

  • Nabucco (Arena Di Verona)
Agotadas

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado - C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De martes 11 agosto 2020, 19:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
mar. 11 ago.
19:00 h
Finalizado
L'obra mestra de Giuseppe Verdi, Nabucco, va obrir l'edició 2017 de Verona Arena Festival, en una nova posada en escena d'Arnaud Bernard.Aquesta... Leer más

L'obra mestra de Giuseppe Verdi, Nabucco, va obrir l'edició 2017 de Verona Arena Festival, en una nova posada en escena d'Arnaud Bernard.

Aquesta òpera en quatre actes, en un llibret de Temistocle Solera, representa l'antiga Babilònia en el seu apogeu, i explica la història dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seva llibertat i la seva fe

religiosa.

Creat a la Scala di Milano a 1842, "Nabucco" va ser el primer gran èxit de Giuseppe Verdi. En una Itàlia, llavors en les urpes dels moviments nacionalistes, el públic s'identifica immediatament amb els hebreus captius a Babilònia, el que equival al fet que l'òpera es representi cinquanta-set vegades en tres mesos, en lloc de vuit representacions planejades inicialment. El cor d'esclaus "Va, pensiero" es converteix així en una de les melodies més famoses de la història de l'òpera.