Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nada de Carmen Laforet

Culturales, Teatro

  • Nada de Carmen Laforet

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Sala Margarida Xirgu

Inicio: viernes 10 diciembre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 10 dic.
20:00 h
Finalizado
Hora: 20 h Lloc: Sala Margarida Xirgu Durada espectacle: 70 minuts i col·loqui en finalitzarPreu: gratuïtLa protagonista, Andrea, arriba... Leer más

Hora: 20 h

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 70 minuts i col·loqui en finalitzar

Preu: gratuït

La protagonista, Andrea, arriba a Barcelona sense gairebé res, a la immediata postguerra, per estudiar i començar una nova vida. Però, malauradament, les coses no són com s’imaginava. Marxa després de passar una experiència vital plena de contrastos, llums i ombres.

La nostra es basa en una dramatúrgia essencialista que posa de manifest la relació entre Andrea i els personatges que l’envolten amb el suport d’una acurada ambientació sonora.

Carmen Laforet s’avança al seu temps amb una prosa intimista i fotogràfica, amb la qual descriu perfectament la Barcelona de l’època de postguerra.

Text: Carmen Laforet

Direcció: Txell Roda

Dramatúrgia: Joany Roda

Interpretació: Gemma Pina i Laura Gubor

Companyia: Teatre de Ponent

Activitat relacionada:

Dimarts 30 de novembre a les 18:30h. Tertúlia literària, llegim "Nada" de Carmen Laforet, amb motiu del centenari del naixement de l’autora. Moderada per Blanca Ripoll Sintes, professora de literatura espanyola de la Universitat de Barcelona. Podeu passar a buscar el llibre i a apuntar-vos per la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.