Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Némesis Dones invisibles

Conciertos, Música

  • Némesis Dones invisibles

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De jueves 25 noviembre 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 25 nov.
19:00 h
Finalizado
-25 de novembre a les 19h Némesis Dones invisibles Mónika Lao: idea, direcció artística, piano, dansa aèrea, composicions i selecció... Leer más

-25 de novembre a les 19h

Némesis

Dones invisibles

Mónika Lao: idea, direcció artística, piano, dansa aèrea, composicions i selecció musical

Rosa Cadafalch: actriu

Obres de Elisabetta de Gambarini (1730-1765), Clara Wieck-Schumann (1819-1896), Fanny Mendelssohn (1805-1847), Fanny Mendelssohn (1805-1847), Cécile Chaminade (1857-1944), Jennifer Thomas (1977) i Monika Lao.

Némesis és una paraula que significa “càstig” però també es el nom de la deessa grega de la justícia i la venjança. Equiparació a les dones que han estat castigades, que han rebut un càstig, però també la promesa d’una venjança.

Durant segles, la imatge de la dona ha estat víctima de la repressió i l’exclusió, relegada a la funció d’ésser passiu, sense poder aspirar a res més que esdevenir un objecte de contemplació per a la mirada masculina. A través de Némesis, dones invisibles es vol reivindicar un lloc a la història per a les dones creadores, compositores, pintores, poetes... essers humans que van patir la violència de ser ignorades a la seva època pel sol fet de ser dones; i, a la vegada, donar visibilitat a totes aquelles dones que actualment continuen patint abusos, discriminació i maltractament.

*Acte per reivindicar el Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

Preu: 12€