Neus Mar Quintet. Havaneres en femení

Culturales, Música

  • Neus Mar Quintet. Havaneres en femení
Próximamente

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza (amb distància social)

Inicio: miércoles 8 diciembre 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
mié. 8 dic.
19:00 h
Las entradas se pondran a la venta el 29/11/2021 10:00
ESPECTACLE PROGRAMAT PER LA FESTA MAJOR D'HIVERNHora: 19 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minutsPreu: gratuïtL'havanera... Leer más

ESPECTACLE PROGRAMAT PER LA FESTA MAJOR D'HIVERN

Hora: 19 h

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Preu: gratuït

L'havanera i el cant de taverna han anat evolucionant i en aquest procés ha esdevingut la proposta que ens ofereix la cantant Neus Mar, una de les poques veus femenines solistes d’aquest gènere. Neus Mar s'endinsa al món de l'havanera l'any 2008 de la mà de Càstor Pérez, i durant aquests anys s'ha fet un lloc en un món tradicionalment de formacions vocals majoritàriament masculines i també mixtes.

Neus Mar ens ofereix una manera d'interpretar, de connectar amb el públic, d'entendre i de sentir l'havanera que fuig dels estereotips tradicionals. Ofereix un repertori amb temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de taverna. Neus Mar ha actuat a centenars de concerts i cantades arreu del territori català i a fora també i en tres ocasions a la Cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell.

Interpretació: Neus Mar (veu), Emilio Sánchez (guitarra), Pep Rius (contrabaix), Sònia Zurriaga (acordió) i Enric Canada (percussió)

Reserva d’entrades: