Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NITS DE MÚSICA: ATRAPADOS EN AZUL

Conciertos

  • NITS DE MÚSICA: ATRAPADOS EN AZUL
  • NITS DE MÚSICA: ATRAPADOS EN AZUL

Ciudad: Sant Just Desvern

Lugar: Plaça Maragall

De jueves 22 julio 2021, 22:00 h a 23:45 h

Ver descripción del evento
Atrapados en Azul és el projecte de tribut al cantautor Ismael Serrano fet per Marcos de la Torre (veu) i Miquel Cubero (veu i guitarra).... Leer más

Atrapados en Azul és el projecte de tribut al cantautor Ismael Serrano fet per Marcos de la Torre (veu) i Miquel Cubero (veu i guitarra). Units per l’afició al cantautor madrileny, faran un repàs per la seva discografia, amb temes com “Vértigo”, “Papá cuéntame otra vez” o “Últimamente”, entre molts altres.

A més, comptaran amb la companyia d’amics i amigues que pujaran amb ells a l’escenari per fer més grans les cançons de l’artista.

Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Es prendrà la temperatura a totes les persones assistents que hauran de portar mascareta. En cas que superin la temperatura que marca la normativa, no podran accedir al recinte. També es proporcionarà gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.

- Es recolliran les dades de les persones assistents per tal de poder portar a terme la traçabilitat es cas que es detecti un positiu per Covid-19 en els 15 dies posteriors. Passat el període perceptiu, es procedirà a la destrucció del registre, seguint el que estableix la normativa en matèria de protecció de Dades Personals.

- NO cal que porteu impresa cap entrada.

- Es vetllarà per la distància de seguretat en les cues i l’organització donarà instruccions en tot moment per evitar aglomeracions.

- Els menors hauran d'entrar acompanyats d'una persona adulta.

- No es podrà accedir al recinte amb beguda ni menjar.

- No es podrà fumar.

- Si no es pot assistir s’ha d’anul·lar la reserva

- Per garantir una entrada esglaonada els accessos s’obriran 30 minuts abans del seu inici

- Es seguirà qualsevol altre protocol de seguretat que aprovi el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya. Per tant, la celebració definitiva de les activitats vindrà condicionada per l’evolució de la situació sanitària.

Organitza: Ajuntament