Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": EMMA STRATTON

Conciertos, Culturales

  • NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": EMMA STRATTON

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 13 mayo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 13 may.
20:00 h
Finalizado
L'Emma Stratton interpretarà:- J.Haydn: Sonata n.60 en Do Major, Hob.XVI/50     I. Allegro      II. Adagio      III. Allegro molto -... Leer más

L'Emma Stratton interpretarà:

- J.Haydn: Sonata n.60 en Do Major, Hob.XVI/50

     I. Allegro

     II. Adagio

     III. Allegro molto


- S.Prokofiev: Sonata op.29 n.4 en do menor

     I. Allegro molto sostenuto

     II. Andante assai

     III. Allegro con brio, ma non leggiero


- S.Gubaidulina: Chaconne (1962) 


- F.Schubert: Impromptu op.90 n.2 en Mi b Major, D.899


- F.Liszt: Rhapsodie espagnole, S.254


CURRÍCULUM

Va néixer l’any 1999 i és de Pals (Baix Empordà). Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l'Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i, a partir dels 10 anys, continua a l'Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga.

Del 2017 al 2021 estudia el grau superior d'interpretació de piano amb Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es gradua amb matrícula d’honor en interpretació pianística i música de cambra.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes: Jordi Camell, Josep Colom, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Carles Lama, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Luiz de Moura, Maria João Pires, Stanislav Pochekin, Rafael Salinas, Alba Ventura, Marta Zabaleta i també de Dimitri Kaprin en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou.

Ha rebut classes de música de cambra de Rubén Herrera, Quartet Casals, Trio Guarneri i Kennedy Moretti.

Ha estat convidada a participar en reconeguts festivals com el Festival “Clasclas” de Galícia, el Festival Internacional de Música Clàssica de St. Fruitós de Bages, La Schubertíada de Vilabertran i ha ofert concerts organitzats per Joventuts Musicals i altres entitats culturals, actuant a diversos auditoris i teatres de Catalunya i altres ciutats d’Espanya i Alemanya.

Premis rebuts: Concurs d’Interpretació Musical del Conservatori Isaac Albéniz de Girona (2015-2016-2017), Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2017), Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodón (2018) i Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (2020).

Beques obtingudes: Sociedad de Artistas y Ejecutantes de España (AIE): beca d'especialització per a classes magistrals de piano (2018-2019). Fundació Anna Riera: beca d'excel·lència per a joves promeses (2020-2021). Escuela Superior de Música Forum Musicae de Madrid: beca per assistir al curs d’estiu 2022.

Actualment està cursant els seus estudis de màster d’interpretació pianística a la Hochschule für Musik und Theater de Hamburg (Alemanya) amb el professor Aleksandar Madzar.