Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": MONTSE MASSAGUER, PIANISTA I MONTSE SOLÀ, SOPRANO

Conciertos, Culturales

  • NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": MONTSE MASSAGUER, PIANISTA I MONTSE SOLÀ, SOPRANO

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 20 mayo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 20 may.
20:00 h
Finalizado
Cançons espanyoles, catalanes i franceses. Interpretaran obres de M. de Falla, E. Toldrà, C. Wieck, G. Fauré i F. Poulenc. CURRÍCULUM... Leer más

Cançons espanyoles, catalanes i franceses.

Interpretaran obres de M. de Falla, E. Toldrà, C. Wieck, G. Fauré i F. Poulenc.

CURRÍCULUM MONTSE MASSAGUER, PIANISTA

Inicia els estudis musicals a Girona amb Rosa Ciurana, i acaba el grau superior al Conservatori de Badalona amb Eulàlia Solé. Amplia els estudis amb Nina Svetlanova a la Manhattan School of Music de Nova York on obté el Master of Performance.

Ha col•laborat amb diverses formacions musicals així com : Grup de Cambra del Conservatori de Badalona ; Manhattan School Contemporary Ensemble ; l’Orquestra Da Camera; Fundació Boris Vian en les conferències dramatitzades Cartografies del Desig I , II i III

Murtra Ensemble (Badalona 2009), Always Drinking R+D 2011.

La seva presència com a solista ha estat sol•licitada per Festivals com el Festival Internacional de Música y Danza de Granada, Festival d’Estiu Grec de Barcelona, Festival Internacional Castell de Peralada, Quincena Musical de San Sebastián, Festival Internacional de Santander, Festival Internacional de Sevilla, el Festival Internacional de Torroella de Montgrí, Festival de Músiques religioses de Girona.

Juntament amb la mezzo-soprano Titon Frauca ha enregistrat l'obra completa de Frederic Mompou per a veu i piano (Anacrusi) i la integral per a veu i piano d'Eduard Toldrà amb la soprano Júlia Arnó (Anacrusi).

És membre estable del grup d'improvisació conduïda MIS.

CURRÍCULUM MONTSE SOLÀ, SOPRANO

Nascuda a Lleida, s’ha format a Barcelona, França i Alemanya. El seu repertori s’ha construït treballant en diverses formacions de música antiga, clàssica, i sobretot en el camp del Lied i la música contemporània. Actualment és professora de cant al Conservatori i EMM de Lleida.

Ha actuat a Itàlia, França, i Alemanya, així com als Auditoris de Barcelona i Lleida, al Gran Teatre del Liceu i al Palau de la Música de Barcelona, en festivals com ara Òpera de Butxaca, Festival Grec, Ribermúsica, entre altres.

Sovint li han estat encomanades les estrenes d’autors del nostre temps, com ara S. Fidemraizer, Ma. Vila, J. Rossinyol, J.Ma. Mestres-Quadreny, R. Irmann, entre altres.

Ha enregistrat Invocation to Misery d’Osías Wilenski, Der turm zu Babel de Kagel i Música para las ceremonias olímpicas Barcelona 92’ de Carles Santos.

L’any 2016 fundà la Companyia MesèMes, amb la que acaba d’estrenar l’oratori profà Fedra, del compositor Juan Jurado, en col·laboració amb la compagnie du sarment de Catalunya Nord. Durant el 2022 estrenarà també l’òpera Dreamtime del compositor Luis Tabuenca.