Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": YOKO SUZUKI

Conciertos, Culturales

  • NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": YOKO SUZUKI

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 27 mayo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 27 may.
20:00 h
Finalizado
Art i fusió, música i imatge. La Yoko Suzuki interpretarà obres de I. Albéniz, E. Granados, F. Mompou, M. Falla, C. Debussy i Y. Suzuki. CURRÍCULUM... Leer más

Art i fusió, música i imatge.

La Yoko Suzuki interpretarà obres de I. Albéniz, E. Granados, F. Mompou, M. Falla, C. Debussy i Y. Suzuki.

CURRÍCULUM

Pianista i compositora nascuda a Tòquio, Japó.

Graduada en Música Instrumental, especialitat piano (Universitat de Música de Musashino, Tòquio).

Títol Superior de Música en especialitat piano (homologació Generalitat de Catalunya). Màster de Música Espanyola (Acadèmia Marshall, Barcelona).

Ha ofert concerts com a solista i també amb orquestres en diverses localitats d’Espa­nya, Alemanya, Itàlia, els Estats Units, Costa Rica, Ucraïna, Malàisia, Camerun i el Japó. Com a intèrpret de música de cambra, ha acompanyat grups de dansa i “bailaores” de flamenc. Ha compost i interpretat la música de vídeos de les ONG Fundació Ajudant Ajudar i Fundació UNES.

El 2017, actua amb piano en directe al costat de Mao Asada, Daisuke Takahashi, Shoma Uno i altres, en l’espectacle de patinatge artístic THE ICE 2017, celebrat al Japó. El 2019 és distingida pel cònsol general del Japó a Barcelona amb un diploma en el qual agraeix la seva col·laboració en l’intercanvi entre les cultures espanyola i japonesa.

Comença la seva formació pianística a l’edat de tres anys, i als cinc comença a acompa­nyar, a l’orgue i al piano, el cor de l’església on el seu pare és pastor. Als 18 anys, ingressa a la Universitat de Música Musashino (Tòquio).

El 2001 es trasllada a Barcelona i ingressa a l’Acadèmia Marshall (fundada per Enric Granados el 1901). Allí estudia amb Alícia de Larrocha i Carlota Garriga, amb les quals aprofundeix en els repertoris espanyol i clàssic. Durant aquest temps també rep classes de la pianista Carmen Bravo, vídua de Frederic Mompou, que la introdueix en les obres d’aquest compositor.

El 2005 obté el segon premi del Concours Musical de France du Ministère de la Culture et de la Communication, i el 2006, el Diploma d´Onore del Torneig Internazionale di Musica.

Ha publicat els següents CD: Fantasiae Peregrinabundae, amb música de Sakae Tauchi (Jila); Spanish piano, Japanese Piano i Granados Piano —Cartes d’amor—, tots amb Columna Música. Aquest últim CD va ser considerat en els premis Enderrock 2017 com un dels millors discs de l’any 2016. En 2021 ha publicat un nou àlbum d'obres pròpies -Yoko Piano ¨Llàgrima de lluna¨- amb Columna Música que inclou la publicació de les partitures de totes les peces.

En l’actualitat viu a Barcelona i col·labora amb la fundació Pau Casals entre d’altres­. També acompanya les misses que se celebren a la Cripta de la Sagrada Família i a la parròquia de Sant Pancraç.