Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nits de Piano: Ignasi Prunés

Conciertos, Culturales

  • Nits de Piano: Ignasi Prunés
  • Nits de Piano: Ignasi Prunés

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

Inicio: viernes 19 mayo 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 19 may.
20:00 h
Finalizado
Segona cita del cicle Nits de Piano dels Amics de la Música de Lloret amb obres de Bach, Beethoven i Chopin entre d'altres, interpretades... Leer más

Segona cita del cicle Nits de Piano dels Amics de la Música de Lloret amb obres de Bach, Beethoven i Chopin entre d'altres, interpretades per l'Ignasi Prunés de Riba (Granollers, 2000) qui va rebre l’educació musical bàsica a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès, juntament amb el seu pare Vicenç Prunés, i posteriorment a l’Escolania de Montserrat (2009-2014), on va estudiar piano i orgue amb Carles Viarnès i Mercè Sanchís. Durant aquests anys, va tenir com a director de cor en Bernat Vivancos i va participar en nombrosos concerts per Europa, els EE.UU i Rússia. Completà el Grau Professional de Piano a l’IEA Oriol Martorell, amb Xavier Pardo, éssent premiat amb el Premi d’Honor. Actualment cursa el Grau Superior a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Denis Lossev com a mestre. Ha estat premiat amb menció d’honor al concurs Juventuts musicals de Vilafranca i amb el segon premi al Concurs de Música Ciutat de Mataró.