Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NO S'HA FOSS

Conciertos, Teatro

  • NO S'HA FOSS

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: martes 8 diciembre 2020, 18:00 h

Ver descripción del evento
mar. 8 dic.
18:00 h
Finalizado
Irene Jódar presenta el seu espectacle NO S'HA FOSS, un espectacle que combina música en directe i art dramàtic.“La natura és el mirall... Leer más

Irene Jódar presenta el seu espectacle NO S'HA FOSS, un espectacle que combina música en directe i art dramàtic.

“La natura és el mirall d’allò que visc. Sovint no sé si estic com estic pel dia que fa o la natura està com està segons com estic jo. Em sento fortament lligada a ella però, alhora, desvinculada d’ella per l’època en la que ens ha tocat viure. Però no li vull donar les culpes a l’època. Vull ser conseqüent amb el que sento. La natura m’equilibra, és el meu centre i el meu reflex emocional. Si ella no està bé, jo tampoc.”

Preu: Socis 8,00 €, no socis 10,00 €

  • Intèrprets: Irene Jódar i Roger Cantí
  • Direcció: Clara Manyós
  • Dramatúrgia: Clara Manyós i Irene Jódar
  • Idea original: Irene Jódar
  • Música original: Irene Jódar

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.