Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

NOUCENTS, EL PIANISTA DE L'OCEÀ

Música, Teatro

  • NOUCENTS, EL PIANISTA DE L'OCEÀ
Agotadas

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

Inicio: domingo 4 octubre 2020, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 oct.
19:00 h
Finalizado
Danny Boodmann TD Lemon és el protagonista de Noucents, el monòleg d’Alessandro Baricco, un curiós, particular i fascinant personatge... Leer más

Danny Boodmann TD Lemon és el protagonista de Noucents, el monòleg d’Alessandro Baricco, un curiós, particular i fascinant personatge que ens atraparà amb la seva increïble història. És, en paraules del seu autor, un conte per ser explicat, una autèntica posada en escena.

Cascai Teatre porta als escenaris aquesta romàntica història d’un pianista excepcional, un viatge per la música popular de principis del segle XX: Ragtime, Blues, Dixieland... Marcel Tomàs i Adrià Bauzó fan tàndem i uneixen talent, juntament amb un quartet de músics extraordinaris ens presenten aquest espectacle que fusiona música i teatre. Noucents és també un concert que farà les delícies tan dels amants de les bones històries com de la bona música.

 

Direcció i interpretació: Marcel Tomàs.

Direcció musical i arranjaments: Adrià Bauzó.

Elena Montané: Piano i acordió.

Xavi Molina: Saxos i clarinet

Andreu Vilà: Vibràfon i bateria

Adrià Bauzó: Saxos i baix.

Il.luminació: Lluís Robirola

Fotografia i disseny gràfic: Marcel Asso

Regidoria: Toni Escribano

Espai Sonor: Gerard Canadell

Producció: Susana Lloret

Distribució: www.cascai.com