Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nurcaba

Familiar

  • Nurcaba

Ciudad: Girona

Lugar: El Foment (c/dels Mercaders, 14)

De sábado 12 noviembre 2022, 17:00 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 nov.
17:00 h
Finalizado
Un espai exclusiu per tu i el teu fill o filla. Per compartir la criança amb altres famílies mitjançant el cos, la veu i el ritme.... Leer más

Un espai exclusiu per tu i el teu fill o filla. Per compartir la criança amb altres famílies mitjançant el cos, la veu i el ritme. Per compartir vincles afectius i desenvolupar la sensibilitat a través de l’art, dels continguts musicals i de la relació amb les altres persones.

Mitjançant la música i el moviment, acompanyem als infants en la descoberta del seu cos, de noves sensacions, del moviment, del ritme, del món sonor, de la relaxació; i a poc a poc anem establint més vincles de confiança, permetent-nos un espai per comunicar, respectar, expressar-nos lliurement i desenvolupar la sensibilitat a través de l’art.

Taller a càrrec de Nurcaba

Per a infants d’entre 0 i 3 anys. 

_________________________________________________________________

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

Per la compra d'entrades per a persones amb la mobilitat reduïda cal fer la reserva al 621 22 75 97 de dilluns a divendres, d'11 a 13 h o mitjançant el correu electrònic [email protected]