Obra de Tracart Aula d'Activitats Teatrals

Teatro

  • Obra de Tracart Aula d'Activitats Teatrals

Ciudad: Vilanova i la Geltrú

Lugar: Teatre Principal

De domingo 2 junio 2024, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Tracart cada any col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació... Leer más

Tracart cada any col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a infants.

I com hi col·laboren? Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s'engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem.

Per l'altre costat, es tanca cada temporada presentant un espectacle al mes de juny, interpretat per alumnes de l'escola, i donant la meitat de la recaptació a l'entitat..

PREU: entrades a 8 euros o a 6 euros si abonament.

VENDA: a partir del 16 de setembre per entrapolis (abonaments a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h) i a taquilles del Teatre Principal a partir d'1 hora abans de l'inici de la representació.

ORGANITZA: Associació Xarxa Vilanova i la Geltrú

PATROCINA: Bàsquet Samà Vilanova, Escola de Música Freqüències, La Gran Penya Vilanova.

COL.LABORA: Teatre Principal, 

AMB EL SUPORT DE: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Fundació Xarxa, Diputació de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat