Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Dins del Bosc. Obra de Tracart Aula d'Activitats Teatrals

Teatro

  • Dins del Bosc. Obra de Tracart Aula d'Activitats Teatrals

Ciudad: Vilanova i la Geltrú

Lugar: Teatre Principal

De domingo 2 junio 2024, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 jun.
18:00 h
Finalizado
Tracart cada any col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació... Leer más

Tracart cada any col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a infants. I com hi col·laborem?

Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s'engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem. Per l'altre costat, tanquem cada temporada presentant un espectacle al mes de juny, interpretat per alumnes de l'escola, i donant la meitat de la recaptació a l'entitat.

Enguany posem en escena una adaptació del musical “Boscos endins” de S. Sondheim, en que un grup de joves ens representarà una original i esbojarrada barreja dels contes clàssics dels germans Grimm en format de teatre musical.

Producció: Tracart Aula d’activitats teatrals

Adaptació i Direcció escènica: Montse Obrador

Direcció musical: Carles Masdeu

Tècnica de cos: Judit Entrena i Yann Pascual

Escenografia i visuals: Salvador Cuéllar

Vestuari: Aina Ábalo

Edat recomanada: A partir de 6 anys

Preu: 8 euros 

Compra d'entrades: per entrapolis o a taquilles del Teatre Principal a partir d'1 hora abans de l'inici de la representació.

Organitza: Associació Xarxa Vilanova i la Geltrú

Patrocina: Bàsquet Samà Vilanova, Escola de Música Freqüències, La Gran Penya Vilanova.

Col·labora: Teatre Principal, 

Amb el suport de: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Fundació Xarxa, Diputació de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat