Olor de Most - Novembre / Noviembre 2022

Gastronómicos

  • Olor de Most - Novembre / Noviembre 2022
  • Olor de Most - Novembre / Noviembre 2022
  • Olor de Most - Novembre / Noviembre 2022

Ciudad: Sitges

Lugar: Plaça de l'Ajuntament

De sábado 5 noviembre 2022, 11:00 h a 19:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
11h CatalàVisita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de SitgesEndinsa’t en un recorregut pels punts... Leer más

11h Català

Visita guiada pels carrers de Sitges des de la perspectiva de la Malvasia de Sitges

Endinsa’t en un recorregut pels punts indispensables de la malvasia a Sitges. Fins no fa gaires dècades, l’olor de most era el protagonista durant el mes de setembre. I és que la Malvasia de Sitges era la joia de la corona del sector vitivinícola sitgetà, el qual estructurava tot un seguit d’oficis i realitats que han quedat amagades en diferents punts que resseguirem pels carrers i indrets de Sitges. Aquest itinerari deixa al descobert tots els punts imprescindibles per entendre el vi i la Malvasia a Sitges: cellers desapareguts, la zona d’embarcament de les exportacions i altres sorpreses.

La ruta finalitza al CIM – Corral de la Vila, edifici del segle XVIII, únic en arquitectura popular del nostre territori, i on s’ubiquen els continguts museogràfics del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i la vinya urbana d’aquesta varietat. Allà, finalitzarem l’experiència amb una degustació de Malvasia Dolça del Celler de l’Hospital al Bar de vins La Malvaseria - El Corral de la Vila.

Inclou: 

  • visita guiada de 90 minuts 
  • degustació Malvasia dolça Celler de l'Hospital
  • entrada al Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges


Més informació a www.cellerdelhospital.cat 17h Castellano

Visita guiada por las calles de Sitges desde la perpectiva de la Malvasia de Sitges

Adéntrate en un recorrido por los puntos indispensables de la malvasia en Sitges. Hasta hace unas pocas décadas, el olor del mosto era el protagonista durante el mes de septiembre, y es que la Malvasia de Sitges era la joya de la corona del sector vitivinícola de sitges, el cual estructuraba toda una red de oficios y realidades que han quedado escondidas en diferentes puntos que seguiremos por las calles y lugares de Sitges. Éste itinerario deja al descubierto todos los puntos imprescindibles para entender el vino y la Malvasia en Sitges: bodegas desaparecidad, la zona de embarque de las exportaciones y otras sorpresas.

La ruta finaliza en el CIM – Corral de la Vila, edificio del siglo XVIII, único en arquitectura popular de nuestro territorio, y donde se ubican los contenidos museográficos del Centro de Interpretación de la Malvasia de Sitges y la viña urbana de esta variedad. Allí finalizaremos la experiencia con una degustación de Malvasia Dulce de la Bodega del Hospital en el Bar de vinos La Malvaseria – Corral de la Vila.

Incluye:

  • visita guiada de 90 minutos
  • degustación Malvasia Dulce Bodega del Hospital
  • entrada al Centro de Interpretación de la Malvasia de Sitges


Más información en www.cellerdelhospital.cat