Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ON ÉS LA FESTA ? amb Charly Pee, Ignasi Taltavull i Adri Romeo // Cicle de Monòlegs

Otros, Teatro

  • ON ÉS LA FESTA ? amb Charly Pee, Ignasi Taltavull i Adri Romeo // Cicle de Monòlegs

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De viernes 20 mayo 2022, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
On és la festa? Un espectacle de stand-up bilingüe a càrrec de Charlie Pee, Ignasi Taltavull i Adri Romeo. Els tres còmics de Barcelona... Leer más

On és la festa? Un espectacle de stand-up bilingüe a càrrec de Charlie Pee, Ignasi Taltavull i Adri Romeo. Els tres còmics de Barcelona explicaran les seves vivències després d’un dels anys més bojos que hem viscut.

Charlie Pee és una de les pioneres del stand-up en català. Creadora del We Bitches, el Comedy Gold, l’Altre Mic i el Roast Battle, forma part del programa L’apocalipsi de Catalunya Ràdio, guionista de La Resistencia i de la sèrie Drama, entre d’altres.

Ignasi Taltavull és subdirector de l’Està Passant i un dels creadors del podcast La Ruina. També el podeu escoltar al Vostè Primer de RAC1, a l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio i al podcast Aquí Estamos.

Adri Romeo és un còmic mallorquí creador del show Vaya Ego. També el podeu escoltar als seus podcast Aquí Estamos, GRG - El Guay, el Raro y el Guapo i Dentro de Casa.


Espectacle recomenat a majors de 18 anys.