Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Òpera en directe amb AIDA

Cine, Música

  • Òpera en directe amb AIDA

Ciudad: Tremp

Lugar: Espai Cultural La Lira

De miércoles 12 octubre 2022, 19:45 h a 23:15 h

Ver descripción del evento
mié. 12 oct.
19:45 h
Finalizado
The Royal Opera – Òpera de Giuseppe Verdi La princesa Aida, que ha estat segrestada, és un valuós premi en la guerra que enfronta a... Leer más

The Royal Opera – Òpera de Giuseppe Verdi

La princesa Aida, que ha estat segrestada, és un valuós premi en la guerra que enfronta a Egipte i Etiòpia. Mentrestant, l'ambiciós soldat Radamés lluita contra els seus sentiments per la princesa. A mesura que es van acostant, tots dos han de prendre la dolorosa decisió de triar entre la lleialtat a la seva llar i l'amor que els uneix.

En aquesta nova producció, el director Robert Carsen situa el grandiós drama polític de Verdi en un món contemporani, on un estat totalitari és l'escenari d'una història de lluita de poder i gelosia malaltissa. El director musical de The Royal Opera, Antonio Pappano, dirigeix la gloriosa i monumental composició de Verdi.

HORA: 19:45h

DIRECCIÓ MUSICAL: Antonio Pappano

DIRECCIÓ D'ESCENA: Robert Carsen

ESCENOGRAFIA: Miriam Buether

VESTUARI: Annemarie Woods

AMB: Elena Stikhina, Francesco Meli, Agnieszka Rehlis i Ludovic Tézier. Cor de The Royal Opera i Orquestra de The Royal Opera House.

DURADA DE L'ESPECTACLE: 3h25 amb un entreacte.