Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ORPHEUS XXI. Barrejant 2021

Conciertos, Culturales

  • ORPHEUS XXI. Barrejant 2021

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Pati Escola Can Massallera

De viernes 8 octubre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 8 oct.
20:00 h
Finalizado
ORPHEUS XXIBarrejant 2021ORPHEUS XXI és un projecte intercultural d’acció pedagògic i creatiu, a favor dels joves refugiats i immigrants,... Leer más

ORPHEUS XXI

Barrejant 2021

ORPHEUS XXI és un projecte intercultural d’acció pedagògic i creatiu, a favor dels joves refugiats i immigrants, concebut i dirigit per Jordi Savall, desenvolupat conjuntament per la Fundació Centre Internacional de Música Antiga i la Saline Royale d’Arc-et-Senans, amb el suport de la Comissió Europea dins el programa Europe Créative.

Una vintena de músics refugiats i immigrants són seleccionats a Europa, Catalunya, França, Noruega i Alemanya per formar un conjunt musical però també per ensenyar a nens i joves refugiats o immigrats i d’aquesta manera permeten assegurar amb aquests joves la transmissió musical i cultural del seu país d’origen.

Aquests músics són els responsables d’una memòria, portadora d’aquests rics repertoris musicals, avui en dia amenaçats per la guerra i la intolerància ètnica o religiosa. En aquest conjunt de músics, kurds, sirians, bengalís, sudanesos, turcs, marroquins, afganesos o armenis, ningú no té dret a dominar els altres. Malgrat els idiomes i els diferents repertoris, la música. 

ORPHEUS XXI aterra al Barrejant 2021 amb el format de 5 músics.


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.