Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CLARA INGOLD, FASTT de Nit - Siurana

Teatro

  • CLARA INGOLD, FASTT de Nit - Siurana

Ciudad: Siurana

Lugar: Pista de Bàsquet

Inicio: jueves 8 julio 2021, 22:00 h

Ver descripción del evento
jue. 8 jul.
22:00 h
Finalizado
Una peça a on ha volgut ajuntar les seves vessants artístiques. Un recull de texts i cançons que fan viatjar al públic a dins del seu... Leer más

Una peça a on ha volgut ajuntar les seves vessants artístiques. Un recull de texts i cançons que fan viatjar al públic a dins del seu imaginari i els descobreix les seves pors, desitjos, vivències i històries d'amor des de la comèdia més natural.

Peajes, és el "munt de merda" que Clara Ingold té al cap i ha deixat plasmada en un format unipersonal, en el qual barreja les seves pròpies composicions musicals i conclusions a les quals ha arribat sobre la creativitat, la melancolia i l'amor. Sobretot l'amor.

És un espectacle proper que trenca completament la quarta paret, que sorprèn el públic perquè sovint es pensa que ve a veure només un monòleg i és obligat a veure el primer concert en solitari de Clara Ingold.

"Amb l'excusa que la gent ve a veure comèdia, oblic el públic a veure el meu primer repertori de cançons pròpies i complesc el meu somni de ser cantant". No és un monòleg ni és un concert a l'ús, però són les dues coses alhora.


Obertura portes + Zona BistroVan: 19:30h

Inici espectacle: 22:00h 


Consulta les mesures COVID al següent enllaç: https://fastemporda.cat/mesures-covid-19/