Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Oye Polo World Tour

Culturales, Teatro

  • Oye Polo World Tour

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: viernes 18 marzo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 18 mar.
20:00 h
Finalizado
Oye Sherman i Ana Polo fan parada a Gavà amb la seva gira mundial OYE POLO WORLD TOUR, sentit homenatge a referents feministes contemporanis... Leer más

Oye Sherman i Ana Polo fan parada a Gavà amb la seva gira mundial OYE POLO WORLD TOUR, sentit homenatge a referents feministes contemporanis com Pablo Motos, Bertín Osborne i Edu Galán.

Ana Polo és periodista i humorista. Actualment la podeu seguir al podcast OYE POLO de Radio Primavera Sound, juntament amb l'Oye Sherman; i a Feministic, programa sobre dones i tecnologia a Fibracat TV. També els monòlegs amb els quals recorre la geografia catalana.


Maria Rovira, més coneguda com a Oye Sherman, és guionista i monologuista. Forma part del col·lectiu "El Soterrani" i col·labora al programa “Està Passant" de TV3 i a "L’Irradiador" d'iCat. Juntament amb l'Ana Polo realitzen el podcast OYE POLO a Radio Primavera Sound.