Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pablo Milanés, dins de la programació del Barnasants 2022

Culturales, Música

  • Pablo Milanés, dins de la programació del Barnasants 2022

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: viernes 8 abril 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 8 abr.
20:00 h
Finalizado
ENTRADES EXHAURIDESPreu: 21 €Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 90 minuts Descripció: Días de Luz es el nou projecte del músic... Leer más

ENTRADES EXHAURIDES


Preu: 21 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 90 minuts

Descripció: Días de Luz es el nou projecte del músic cubà, Pablo Milanés. És un dels principals exponents de la cançó d’autor en espanyol, que ha sabut abordar una àmplia diversitat de gèneres de la música cubana i americana, en la totalitat de la seva obra: des de la tradició a la modernitat, del filin a la nova cançó, passant pel jazz, la rumba, el son o el bolero, gràcies a la seva àmplia versatilitat interpretativa.

Així, tot aquest bagatge i història musical es posa en escena amb un format íntim, encara que no menys sorprenent i emocional. Días de Luz aposta per obrir un nou horitzó tan necessari en aquests temps, a partir d’una reflexió més intimista i alhora esperançadora.