Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pastorets, cap a Betlem!!

Familiar, Teatro

  • Pastorets, cap a Betlem!!
  • Pastorets, cap a Betlem!!
  • Pastorets, cap a Betlem!!

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza (amb distància social)

Inicio: sábado 11 diciembre 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 dic.
18:00 h
Finalizado
Hora: 18 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 55 minutsPreu: 6 €El Joan i el Carles són dos nois a qui els agrada molt el teatre,... Leer más

Hora: 18 h

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 55 minuts

Preu: 6 €

El Joan i el Carles són dos nois a qui els agrada molt el teatre, per aquest motiu acceptaran un gran repte: explicar la coneguda història nadalenca d’Els Pastorets. Així és que, de sobte, es trobaran tots dos sols, enmig d’un espai insòlit, vestits amb espardenyes i barretina, i amb una maleta a la mà. La d’en Joan és una mica més gran i la d’en Carles una mica més petita, però no se la poden canviar, perquè cadascuna porta el seu nom: què hi deu haver dintre? Al llarg de l’obra ho aniran descobrint.

El que ells no havien tingut en compte, abans de posar-s’hi, és que no coneixen la història tan bé com es pensaven i necessitaran molta imaginació, l’ajut dels espectadors i els elements de la maleta per poder tirar endavant amb la narració. A tots aquests ingredients, hi afegiran tot el seu saber nadalenc: cançons, balls i dites populars. Un saber que, tot sigui dit, no és gaire extens, però sort que comptaran amb la intervenció del públic assistent a la representació, el saber nadalenc del qual segur que és molt millor.

En fi, uns pastorets una mica massa valents i un pèl massa despistats, això sí: molt espavilats, que aconseguiran el seu objectiu gràcies a tots aquells ingredients típicament nadalencs, que més o menys tothom coneix.

Idioma: Català

Destinataris: a partir de 4 anys

Text: Jordi González

Direcció: Dani Xerta

Repartiment: Roger Sahuquillo i Eleazar Masdeu

Companyia: La Roda Produccions