Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PAU VALLVE

Música

  • PAU VALLVE
Agotadas

Ciudad: Reus

Lugar: Sala Santa Llúcia

De viernes 16 octubre 2020, 21:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
vie. 16 oct.
21:00 h
Finalizado
Pau Vallvé presenta a la Sala Santa Llúcia de Reus i  dins la 7a edició del Festival Accents (www.festivalaccents.cat) el seu esperat nou... Leer más

Pau Vallvé presenta a la Sala Santa Llúcia de Reus i  dins la 7a edició del Festival Accents (www.festivalaccents.cat) el seu esperat nou disc 'La vida és ara', enregistrat durant el confinament i l'estat d'alarma. El propi artista explica el procés de creació amb les seves paraules:

 "Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància"