Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pedro i el capità

Teatro

  • Pedro i el capità

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Catòlic L'Hospitalet

De jueves 30 junio 2022, 20:30 h a 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
jue. 30 jun.
20:30 h
Finalizado
vie. 1 jul.
20:30 h
Finalizado
dom. 3 jul.
19:00 h
Finalizado
Pedro i el capità ens presenta el diàleg entre un torturat i un torturador. Al llarg de la conversa es generen situacions difícils... Leer más

Pedro i el capità ens presenta el diàleg entre un torturat i un torturador. Al llarg de la conversa es generen situacions difícils d’imaginar, però probablement molt reals.

Crueltat, passió, compassió, lleialtat i amistat són alguns dels valors que es transmetran a l’espectador a través de la interpretació d’un text que s’ha qualificat com una de les millors històries mai escrites.

Obra inspirada en els fets de la dictadura militar a l’Uruguai, aquesta obra tracta un tema universal que pot resultar-nos molt proper. Malauradament, encara és viu i present el record de temps no gaire llunyans en què la tortura era una practica habitual. Estem segurs que ha desaparegut?