Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida

Teatro

  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida
  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida
  • PEP I SIRA AYMERICH - El lloc? de ser nosaltres - 32a Fira de Titelles de Lleida

Ciudad: Lleida

Lugar: Teatre Municipal de l'Escorxador -Sala 1-

De sábado 1 mayo 2021, 20:00 h a 20:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 may.
20:00 h
Finalizado
Juvenil - Sense Paraules - 50'      www.firatitelles.com                                                                                                               ... Leer más

Juvenil - Sense Paraules - 50'     

www.firatitelles.com                                                                                                               

 

Amb El lloc? de ser nosaltres, Aymerich construeix en fusta, la rèplica exacta del seu cos i el de la seva filla Sira, en forma de marionetes de fusta articulades. Combinant la dansa, la

música, el moviment i la performance, aquesta nova proposta modela la matèria i dialoga amb la relació entre dos cossos. Una experiència que posa de relleu la qualitat gregària de l’espècie humana a la terra.


CAST

Con El lloc? de ser nosaltres, Aymerich construye en madera, la réplica exacta de su cuerpo y el de su hija Sira, en forma de marionetas de madera articuladas. Combinando la danza, la música, el movimiento y la performance, esta nueva propuesta modela la materia y dialoga con la relación entre dos cuerpos. Una experiencia que pone de relieve la calidad gregaria de la especie humana en la tierra.

ENG

With El lloc? de ser nosaltres, Aymerich builds in wood, the exact replica of his body and also the body of his daughter Sira, in the form of articulated wooden puppets. Combining dance, music, movement and performance, this new proposal models matter and dialogues with the relationship between two bodies. An experience that highlights the gregarious quality of the human species on earth.