Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

Cine

  • PEQUEÑOS DETALLES (Castellano)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 27 febrero 2021, 16:45 h a 18:55 h

Ver descripción del evento
Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida... Leer más

Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida de recopilació de proves. Però Deke es veu embolicat en la recerca d'un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. Mentrestant el sergent de el Departament de Sheriff de Los Angeles Jim Baxter (Malek) s'encarrega de dirigir la recerca de l'assassí. Impressionat amb l'instint policial de Deke, aconsegueix que col·labori amb ell encara que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l'assassí, Baxter no és conscient que la investigació està traient a la llum ressons del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien posar en perill alguna cosa més que el seu cas.