Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PERDUTS

Culturales, Teatro

  • PERDUTS

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: Teatre Ateneu La Verbena

De sábado 17 abril 2021, 20:00 h a 21:20 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 abr.
20:00 h
Finalizado
Una comèdia escrita i dirigida pel gran Ramon Madaula, amb els actors Jordi Coromina i Oscar Intente. Riures assegurats amb dos homes... Leer más

Una comèdia escrita i dirigida pel gran Ramon Madaula, amb els actors Jordi Coromina i Oscar Intente. Riures assegurats amb dos homes completament perduts.

Els protagonistes del nostre sainet són dos homes, el Joan i el Lluís. Han arribat a la quarantena amb tot el que consideren indispensable per gaudir d’una vida plena i ordenada: parella sòlida, fills, salut, feina estable, casa agradable… etc. Per fi han assolit la confortabilitat anhelada durant anys. Podríem dir que són dos homes força afortunats. Però, tot i així, dins seu sonen cants de sirena que no saben com aplacar. Sempre en volem més. No hi ha un full de ruta per les coses importants, i és tan fàcil perdre’t. PERDUTS és el sainet de dos bons homes que tenint-ho tot, estan a punt de perdre-ho tot.