Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PKU: Protein Kills Us (Sessió Solidària)

Cine

  • PKU: Protein Kills Us (Sessió Solidària)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado - C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De jueves 30 diciembre 2021, 19:45 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
Cineclub Sitges dona suport a PKU Film amb una sessió gratuïta del curtmetratge 'PKU: Protein Kills Us' que tindrà lloc el proper dijous,... Leer más

Cineclub Sitges dona suport a PKU Film amb una sessió gratuïta del curtmetratge 'PKU: Protein Kills Us' que tindrà lloc el proper dijous, 30 de desembre a les 19:45h al Cinema Prado de Sitges. PKU Film neix amb un objectiu clar: recaptar fons per desenvolupar el Biosensor que permeti monitoritzar el nivell de proteïna a la sang de les persones amb PKU. Només així podran calcular i regular els nutrients de cada ingesta en temps real perquè menjar no suposi un perill per a la salut.


El curtmetratge mostra la vida de Candela, una única supervivent en un futur postapocalíptic. Una dona que a més de fer front a les dificultats de subsistir en un entorn gairebé estèril, on els insectes són l'única font de proteïna natural, pateix una malaltia rara: PKU. Per desgràcia, o per sort, el Biosensor és el que en garanteix la supervivència.