Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Plomes i reclams | TAE

Teatro

  • Plomes i reclams | TAE
  • Plomes i reclams | TAE

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De sábado 9 octubre 2021, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 9 oct.
20:00 h
Finalizado
A Plomes i reclams descobrim l’arxiu musical de cants d’ocells que una meticulosa ornitòloga ha anat recopilant al llarg de la seva... Leer más

A Plomes i reclams descobrim l’arxiu musical de cants d’ocells que una meticulosa ornitòloga ha anat recopilant al llarg de la seva vida. Darrere la seva figura s’amaga Papagena, la dona de l’ocellaire de la Flauta Màgica mozartiana, que va decidir un dia trencar cadenes i abandonar la gàbia a la qual la societat patriarcal la volia condemnar. Ara la coratjosa ocellaire comparteix amb el públic el relat del seu alliberament i ens fa partícips del seu inventari particular de peces dedicades a aus que somien volar en un repertori que va des de les imitacions del barroc fins a refilets més contemporanis.

Per a Marc Rosich no hi ha res que no sigui possible amb música i humor. Tant pot muntar un concert apocalíptic (Àries de reservat) com un espectacle ornitològic. Acompanyat per alguns dels seus còmplices de bogeries habituals (Roberto G. Alonso, Elena Martinell i Glòria Garcés), s’ha inspirat en trinats, amanyacs i refilets de la història de la música per compondre una proclama feminista. La seva protagonista és Papagena, l’ocellaire de La flauta màgica de Mozart, farta de ser només una figura decorativa. Cadascun dels cants és un relat de segles de captivitat i dels conquerits aires de llibertat.

---

Dramatúrgia: Marc Rosich

Direcció: Roberto G Alonso

Interpretació: Elena Martinell i Glòria Garcés

Espai escènic: Roberto G. Alonso i Tony Murchland

Disseny de vestuari: Roberto G. Alonso i Victor Peralta

Confecció: Elena Fusellas

Arranjaments musicals: Glòria Garcés

Llums i so: Lluís Robirola

Fotografia i disseny gràfic: Jordi Renart

Producció executiva: Cia. Elena Martinell

Management: Àlex Pujol

Una producció de Cia. Elena Martinelli

En coproducció amb Temporada Alta

Agraïments: Festival Temporada Alta, Pere Puig, Sala La Planeta, Conservatori de Girona, Aula Musical, Elena Fusellas, Sara Parés, Esteve Zulet, Lluís Robirola, Susanna del Saz, Ulises Ordúñez, Joan Solé i Alfons Martinell