Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Pony Hunt

Culturales, Música

  • Pony Hunt
  • Pony Hunt
  • Pony Hunt

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De viernes 7 octubre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
vie. 7 oct.
21:30 h
Finalizado
Pony HuntDark folk americà amb veu de donaLes cançons de Jessie Antonick beuen de les arrels del folk americà amb una forta influència... Leer más

Pony Hunt
Dark folk americà amb veu de dona

Les cançons de Jessie Antonick beuen de les arrels del folk americà amb una forta influència del blues de Nova Orleans. El cor i les mans de la Jessie es consumeixen contínuament per la seva passió per escriure cançons, construir i crear espais: una compulsió per crear i evocar emocions, creant mons on l’esperit pot vagar lliurement i on una ment errant pot trobar casa.

Nascuda a Califòrnia, criada a Chicago i transformada per Oakland, va veure la llum com a artista a Nova Orleans. Antonick va descobrir l’amor per la música molt aviat a les sales de concerts i a les botigues de discos de Chicago. De petita va ser captivada pels artistes doo-wop i més endavant es va emocionar per l’indie i el punk rock quan era adolescent. Va ser el seu descobriment dels estils clàssics americans el que la va inspirar a aprendre a tocar la guitarra.

+ info: www.mascanada6.com