Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PORT-BO

Conciertos

  • PORT-BO

Ciudad: Barcelona

Lugar: - Casino l'Aliança Poblenou -

Inicio: domingo 19 septiembre 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 19 sept.
19:00 h
Finalizado
Port-Bo és un grup d'havaneres fundat el 1966 a Calella de Palafrugell que, juntament amb altres amants del gènere, va ser l'impulsor... Leer más

Port-Bo és un grup d'havaneres fundat el 1966 a Calella de Palafrugell que, juntament amb altres amants del gènere, va ser l'impulsor de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, en la que ha participat en totes les seves edicions. El seu repertori, heretat en gran part dels vells cantaires de Calella, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana, etc.

Durant les diferents etapes del grup s'han enregistrat 14 discos amb més de 160 temes diferents. A finals de 1995, el disc Arrel de Tres es va classificar a la vuitena posició dels discos més venuts en català, essent el primer cop que un disc d'havaneres aconsegueix aquesta fita.