Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2023 i concert de Beth Rodergas

Otros, Culturales

  • Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2023 i concert de Beth Rodergas
  • Premi Dona de Sant Quirze del Vallès 2023 i concert de Beth Rodergas

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 10 marzo 2023, 18:30 h a 20:20 h

Ver descripción del evento
vie. 10 mar.
18:30 h
Finalizado
El Premi Dona de Sant Quirze 2023 es lliura en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i té com a objectiu reconèixer... Leer más

El Premi Dona de Sant Quirze 2023 es lliura en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.

Altrament, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.

Les guardonades d'enguany són:

• Assumpció Montserrat Ros, Premi Dona de Sant Quirze 2023.

• Associació Hèlia, distinció honorífica àmbit nacional 2023.

• Mujeres de Asfalto, distinció honorífica àmbit internacional 2023.


L’acte comptarà amb la realització del concert "Origen" de Beth Rodergas. "Origen", així es titula el nou disc de la Beth. És un disc ple de melodies purament pop, que t'atrapen des de el primer moment... ja sigui perquè estan cantades amb delicadesa i alhora contundència o perquè recorden a les arrels i influències dels artistes. Sempre amb la seva veu esquinçada tan personal i
característica.