Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PREMIS AMJM 2022

Música

  • PREMIS AMJM 2022

Ciudad: Barcelona

Lugar: Milano Jazz Club

De miércoles 30 noviembre 2022, 20:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
Els PREMIS AMJM 2022 són els premis de referència de la música de Jazz i música moderna de Catalunya. L'acte de lliurament dels Premis... Leer más

Els PREMIS AMJM 2022 són els premis de referència de la música de Jazz i música moderna de Catalunya. L'acte de lliurament dels Premis AMJM suposa per al sector un punt de trobada entre els artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació, i del conjunt del sector de la música amb el seu públic.

El lliurament dels Premis es farà d'un acte al Milano Jazz Club el dimecres 30 de novembre a les 20:30h, presentat i conduit per Òscar Dalmau, qui donarà a conèixer els premiats d'enguany.

Després del lliurament dels premis, la festa continuarà amb un concert a càrrec del Casares Brothers Trio acompanyats al piano per Manel Camp.

L'acte acabarà amb una Jam Session en la que hi podran participar els músics presents, siguin o no premiats.