Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PREMIS AMJM 2023

Música

  • PREMIS AMJM 2023

Ciudad: Barcelona

Lugar: Jamboree 3

De miércoles 15 marzo 2023, 20:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.El proper dimecres 15 de març tindrà lloc... Leer más

L’Associació de Jazz i Música Moderna de Catalunya atorga els sis premis de la música 2023.

El proper dimecres 15 de març tindrà lloc al Jamboree Jazz & Dance Club de Barcelona la 30a edició dels Premis AMJM de la Música. L’acte forma part de l’esdeveniment internacional del Jazz I Am que inicia les seves sessions l’endemà 16 de març a Barcelona.

Aquesta festa és una oportunitat per posar en valor l'aportació dels músics, així com entre els diferents integrants del món del jazz i la música moderna a Catalunya i impulsar el desenvolupament, la competitivitat, la professionalitat i la visibilitat artística de la música a Catalunya. Una festa d’aquest tipus és l’aparador d’un sector, un acte que posa de manifest el seu alt nivell creatiu, i alhora que representa un ajut per a la seva consolidació.

El músic i humorista Diego Burián serà l’encarregat de conduir l’acte en què es lliuraran sis premis.

Durant l’acte hi haurà les actuacions d’Alba Careta Group, amb la col·laboració especial de Laura Simó, i tancarà una Jam Session amb la participació dels músics de l'AMJM.