Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Presentació Festival Overlook - House, una casa alucinante

Cine

  • Presentació Festival Overlook - House, una casa alucinante

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: sábado 3 junio 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jun.
21:00 h
Finalizado
Acte de presentació oficial de la Tercera Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els... Leer más

Acte de presentació oficial de la Tercera Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els dies 13, 14, 15, i 16 de juliol i, com l'any passat, comptarà amb la projecció de pel·lícules de cinema fantàstic i de terror, documentals, dibuixos de superherois, fira de còmics i joguines dels 70-90, dinar popular, taula rodona amb convidats sobre el futur del format físic, convidats sorpresa, música en directe i moltes novetats més.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de dissabte 3 de juny, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula House, una casa alucinante. Entrada gratuïta!!

House, una casa alucinante (1986. Dirigida per Steve Miner - Estats Units. Durada 93 minuts. Títol Original House: Ding Dong, You're Dead. Gènere Terror, Fantàstic, Comèdia): Roger Cobb és un exitós escriptor de novel·les de terror. El seu fill Jimmy va desaparèixer misteriosament durant una visita a casa de la seva tia, i des de llavors ho busca obsessivament. Després de la tràgica mort de la seva tia, Roger s'instal·la a casa seva per escriure, però terribles visions i altres fenòmens sobrenaturals el fan intuir que el seu fill és presoner a algun lloc de la casa. Comença llavors a lluitar contra forces diabòliques. (FILMAFFINITY)