Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

QLECTIVA XIX VIDEOART CINEMA

Cine

  • QLECTIVA XIX VIDEOART CINEMA

Ciudad: Terrassa

Lugar: Carrer de Sant Pere, 9, 08221 Terrassa, Barcelona

Inicio: martes 14 septiembre 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
mar. 14 sept.
19:30 h
Finalizado
El Corralito presenta la Qlectiva XIX dedicada a creadores de videoart i curtmetratge de la ciutat i voltants, un intent -que inclou... Leer más

El Corralito presenta la Qlectiva XIX dedicada a creadores de videoart i curtmetratge de la ciutat i voltants, un intent -que inclou el fracàs- d'obrir un lloc entre les imatges, un espai entre l'esgotament i el seguir fent. El proper 14 de Setembre a les 19:30 h es podran veure 7 creacions inèdites de forma gratuïta -fins a exhaurir entrades- al Cinema Catalunya de Terrassa.

La imatge està per tot arreu, la representació ha substituït la realitat, la realitat és del poder, de l'hegemonia i de la maquinària normativa. Estar en contra de les imatges és estar en contra del poder? No hi ha relat? Només hi ha memes? Aquesta és una mostra on, tot i la pandèmia, tot i la fatiga, i tot i la postveritat, les creadores ens segueixen presentant imatges. Potser un exercici d'ingenuïtat, tant naïf com imaginar un paper en blanc, una tabula rasa o el primer meme.

Podrem veure diàlegs: entre l'ull i la veu - com el foto documental Atrapats de Mireia Comas-, entre el cos i el gènere - com El Mito de Claudia Abril-, entre el temps i la memòria - A las imágenes que perdí de Kevin Chepe i Rega'm les plantes de Jordi Sanz-, i entre el relat i la narració - Bug fix de Poxi Fran, e inclús entre la finitud del cos i la immortalitat de la imatge de Neus Martinez Ferran a Quan s està tancada.

(Curadoria a càrrec de @mi_propio_panoptico & @anamadrid.art)