Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quan passi tot això

Culturales, Música

  • Quan passi tot això

Ciudad: Sant Vicenç de Castellet

Lugar: Auditori M. Carme Grauvilardell

De sábado 7 mayo 2022, 21:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 7 may.
21:00 h
Finalizado
Salva Racero i Sílvia Blavia Teatre musical Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West... Leer más

Salva Racero i Sílvia Blavia

Teatre musical

Els fans del teatre musical, avesats a fer escapades per veure les produccions al West End de Londres i als teatres de Broadway, fa més d’un any que es veuen privats de la seva més gran afició. El Joan i la Queralt són una parella que comparteix aquesta passió. Des que es coneixen, cada 3 anys, han viatjat a Nova York a veure espectacles. Els seus 13 anys junts els mesuren i els expliquen amb cançons i records compartits en escenaris, platees i restaurants de Brooklyn, passejades per Manhattan, picnics a Central Park i cues per comprar entrades.

Però arriba una pandèmia i el món s’atura,... Malgrat això l’escenari s’omple de música i dels millors moments de la seva història. I somien en tot el que faran quan passi tot això.