Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quan tot s'ensorra - Presentació del llibre "Cuando Todo Se Derrumba" i visita guiada a l'exposició

Culturales

  • Quan tot s'ensorra - Presentació del llibre "Cuando Todo Se Derrumba" i visita guiada a l'exposició

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (c/ Baldiri Aleu 6)

De lunes 7 febrero 2022, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
Quan Tot S'ensorraUs convidem a la presentació del llibre "Cuando Todo Se Derrumba" d'Agus Morales, que després comptarà amb la visita... Leer más

Quan Tot S'ensorra

Us convidem a la presentació del llibre "Cuando Todo Se Derrumba" d'Agus Morales, que després comptarà amb la visita guiada a l'exposició amb els seus autors Anna Surinyach i el mateix Agus Morales. 

L'exposició estarà a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de l'1 al 26 de febrer.

Activitat gratuïta. Programació presencial amb mesures de prevenció contra la Covid19.


Una exposició de fotografia i poesia sobre la reacció humana a les emergències arreu del món.

És legítim comparar una crisi nutricional a Sudan del Sud amb els pitjors moments de la pandèmia a Catalunya? Per decència o per xenofòbia, hem decidit no fer-ho. La dimensió de la catàstrofe sempre serà diferent: la xifra de morts, el privilegi, l’oportunitat de començar de zero. Aquest és un món desigual, però quan tot s’ensorra hi ha una resposta universal.

«Quan tot s’ensorra» és una exposició amb fotografies d’Anna Surinyach i poemes d’Agus Morales que es fixa en persones i col·lectius quan s’enfronten a una emergència. Està basada en un llibre amb el mateix títol (Cuando todo se derrumba) que recorre hospitals i tanatoris de Catalunya durant la pandèmia de covid-19 i que hi traça paral·lelismes amb altres crisis globals. Les fotografies d’Anna Surinyach van ser fetes a llocs com Nigèria, el Txad, Sudan del Sud, Colòmbia, Grècia, Mèxic, la República Centreafricana, Sierra Leone, Senegal, la República Democràtica del Congo, Bangladesh o la mar Mediterrània, però no busquen la fragmentació, sinó que segueixen la intuïció que tot és un mateix escenari. El dolor, la reacció a l’adversitat i l’esperança queden fixats en un discurs que transcendeix la geografia.

Ara que hem descobert què és una emergència sanitària, podem intentar copsar els desastres humanitaris sobrevinguts que parlen de la vulnerabilitat de l’ésser humà. Si entenem això, potser podrem entendre moltes coses que expliquen com funciona el món.