Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quasi Òpera

Conciertos, Teatro

  • Quasi Òpera
  • Quasi Òpera

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 30 septiembre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
Què és l'òpera?Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix:... Leer más

Què és l'òpera?

Segurament si féssim una enquesta ràpida a peu de carrer tothom, amb major o menor mesura, coincidiria amb el mateix: grans i ampul·losos decorats, orquestra generosa, teatres enormes, arguments a vegades una mica incomprensibles i fins i tot un cert elitisme, però sobretot, unes persones que canten d'una manera "diferent".L'òpera és en essència un art especial perquè els seus intèrprets canten en un estil que no es dóna en cap altra disciplina artística. Seria acceptat doncs cantar òpera sense cantar operísticament? I a l'inrevés: el rock, el heavy o el pop serien també acceptats amb la veu operística?La cia. Il·luminati intenta resoldre aquests i altres enigmes en un divertit espectacle on tres tenors, hauran de superar una sèrie d'obstacles materials, artístics i sensorials per dur a bon port un concert.


Una coproducció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia ‘Il·luminati’.