Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quasi Opera

Conciertos, Familiar

  • Quasi Opera
  • Quasi Opera
  • Quasi Opera

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

Inicio: domingo 8 enero 2023, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 8 ene.
18:00 h
Finalizado
ÒPERA FAMILIAR Quasi Opera - Cia Il·luminati Direcció: Companyia Il.luminati i la col.laboració d’Anna Moliner. Intèrprets: Ezequiel... Leer más

ÒPERA FAMILIAR

Quasi Opera - Cia Il·luminati


Direcció: Companyia Il.luminati i la col.laboració d’Anna Moliner.

Intèrprets: Ezequiel Casamada, Miquel Cobos, Daniel Garcia/Gregori Ferrer

Producció: Federació d’Ateneus de Catalunya i companyia Il.luminati


Tres cantants d’òpera estan a punt de començar un concert i no tenen vestuari, ni decorat, ni el més important: pianista acompanyant. A més, un d’ells no està en les millors condicions vocals. Què faran per “salvar” el concert?

Això no és òpera, però quasi. Ezequiel Casamada i Miquel Cobos amb la seva veu i Gregori Ferrer al piano, ens oferiran un recorregut humorístic per les peces més conegudes del repertori operístic, musical o de cançó napolitana. A través d’uns personatges peculiars, els “Il·luminati” ens introdueixen al món de l’òpera des d’una perspectiva poc habitual, i mostren també les inseguretats, seguretats obsessives i obsessions dels intèrprets.


PREU

General: 8 €

Reduïda: 5 €