Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

QUASI ÒPERA

Música, Teatro

  • QUASI ÒPERA
  • QUASI ÒPERA

Ciudad: Barcelona

Lugar: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

De sábado 24 septiembre 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 24 sept.
20:00 h
Finalizado
A QUASI ÒPERA, els Il·luminati utilitzen el vehicle de l’humor per fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic,... Leer más

A QUASI ÒPERA, els Il·luminati utilitzen el vehicle de l’humor per fer un recorregut per les peces més conegudes del repertori operístic, musical i de cançó napolitana que caracteritzen la veu de tenor, probablement la més coneguda entre el gran públic, gràcies als recordats concerts dels anys noranta d’Els Tres Tenors. A través d’una sèrie de personatges, alguns aparentment normals i altres una mica peculiars, el públic experimentarà les vicissituds i tràngols que ha de viure el Maestro, i gaudirà d’alguns dels grans hits del repertori dels tenors. De manera còmica, l’obra mostra també alguns dels problemes que pateixen els cantants: inseguretats, seguretat excessiva i obsessions.