Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quico Pi de la Serra presenta l’espectacle: Cançons de combat

Culturales, Música

  • Quico Pi de la Serra presenta l’espectacle: Cançons de combat
  • Quico Pi de la Serra presenta l’espectacle: Cançons de combat

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza (amb distància social)

Inicio: viernes 15 octubre 2021, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 15 oct.
20:00 h
Finalizado
Hora: 20 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minutsPreu: a partir de 7,56 €El passat gener Quico Pi de la Serra va enregistrar... Leer más

Hora: 20 h

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Preu: a partir de 7,56 €

El passat gener Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el que serà el 24è disc de la seva carrera discogràfica Cançons de combat. La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys, d'altres més recents i algunes d'altri, però totes, emblemàtiques pel que fa a la temàtica.

Cançons de combat destil·la una part fonamental de la forma de ser de l'artista, que sense concessions repassa l’actualitat a través de cançons fetes en diverses èpoques.

Són cançons com “Sento el vent” o “Si els fills de puta volessin” -feta en la seva versió original-. Diu que el criteri per triar el repertori va ser triar cançons de combat o d'intervenció.

“Són cançons que, a la meva manera, volen denunciar uns fets que avui dia continuen passant”: “Cançó en I”, “La Cultura”, “Merda”, “Mediocritat” i moltes altres; a més de picades d’ull a cançons d’amics com l’Ovidi Montllor i d’altres de referencials com la “Bella Ciao”.

Interpretació: Pi de la Serra, veu i guitarra i Joan Pau Cumellas, harmònica

Producció: Batall Produccions