Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

QUINCE EL DOCUMENTAL

Cine

  • QUINCE EL DOCUMENTAL

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De domingo 11 abril 2021, 11:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
Sinopsi A l’avantsala de l’Expo 92, un equip amateur d’una terra sense tradició rugbística, afronta el partit decisiu ja que afronten... Leer más

Sinopsi

A l’avantsala de l’Expo 92, un equip amateur d’una terra sense tradició rugbística, afronta el partit decisiu ja que afronten la possibilitat per primera vegada en la seva història de proclamar-se Campió de Divisió d’Honor.

La Historia del Rugby a Espanya

Per començar els amants i seguidors del Rugby tenen una cita obligada per veure el documental “Quince”. Obligada ja que ens ofereix un recorregut per l’època daurada del rugbi espanyol, de finals dels 80 a principis dels 90, multitud d’anècdotes que ens fan arribar a entendre en primera persona, el igualat i dur que va arribar a ser aquest esport.

Per tant és una oportunitat única de gaudir d’aquest film on, a través de la història d’aquell mític equip, el Ciències de Sevilla, coneixerem qui eren els seus adversaris, o com era jugar a Santboi, Gexto.

A més coneixerem la història de dos jugadors llegendaris com Bosco Abascal o Albert Malo, capitans en els seus equips i autèntics símbols de la nostra selecció nacional.

Rugbi, molt rugbi, però sobretot, una increïble història de com amb treball, esforç i perseverança, qualsevol meta per inversemblant que sembli, pot ser aconseguida.