Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

QUISIERA QUE ALGUIEN ME ESPERARA EN ALGÚN LUGAR (Otros idiomas)

Cine

  • QUISIERA QUE ALGUIEN ME ESPERARA EN ALGÚN LUGAR (Otros idiomas)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 14 agosto 2020, 20:15 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
Per al 70 aniversari d’Aurore (Aurore Clément) decideix reunir-se tota la família Armanville a el complet. Tots semblen gaudir de la... Leer más

Per al 70 aniversari d’Aurore (Aurore Clément) decideix reunir-se tota la família Armanville a el complet. Tots semblen gaudir de la celebració, però cada un dels fills d’Aurore somia amb tenir una altra vida. El major de tots, Jean-Pierre (Jean-Paul Rouve), sent que la seva vida està resolta, sobretot quan Helena (Elsa Zylberstein), l’amor de la seva vida torna a creuar-se en el seu camí. Als 40, la seva germana Juliette (Alice Taglioni) està embarassada del seu primer fill i està totalment perduda. Margaux (Camille Rowe) una jove fotògrafa amb un increïble talent, somia amb convertir-se en una artista. I el petit de tots, Mathieu (Benjamin La Vèrnha), vergonyós i introvertit, es decideix a donar el primer pas i acostar-se a Sarah (Flore Bonaventura). Un dia, un d’ells prendrà per fi la decisió que farà que els seus destins com a família canviïn completament.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Drama romàntic.

Durada: 89 min

Director: Arnaud Viard

País: França

Idioma original: Francès