Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RAEPTE - Esbart Manresà *Festival Balla Vallès

Culturales, Danza

 • RAEPTE - Esbart Manresà   *Festival Balla Vallès
 • RAEPTE - Esbart Manresà   *Festival Balla Vallès
 • RAEPTE - Esbart Manresà   *Festival Balla Vallès

Ciudad: Sentmenat

Lugar: Castell de Sentmenat

De viernes 9 junio 2023, 21:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 9 jun.
21:30 h
Finalizado
L’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages se sumà l'any 2022 a la celebració del 500 aniversari del pas de Sant Ignasi per... Leer más

L’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages se sumà l'any 2022 a la celebració del 500 aniversari del pas de Sant Ignasi per Manresa i ho fa amb «RӔPTE», una revisió sobre la transformació que necessita la nostra societat, per poder encarar els canvis socials, polítics, ecològics... que cal afrontar.

Els quatre exercicis espirituals fan de pont entre la vida de Sant Ignasi i la societat actual. Observant els exercicis de manera espiritual per tal de poder fer un trànsit de la part individual a la part col·lectiva.

L’Esbart s’emmiralla en el Renaixement per poder transformar la societat contemporània. Per una banda, aquesta transformació de Sant Ignasi es va poder copsar en el conegut RAPTE de Sant Ignasi, l’experiència mística que va portar al Sant a restar vuit dies i vuit nits immòbil. I, per altra, el REPTE que tenim de canvi com a societat i, al mateix temps, el repte de l’Esbart de presentar una espectacle de dansa tradicional adaptat al segle XXI.


APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

DURADA 60'